HØSTPYNT

I løpet av sommeren er inngangspartiet på huset malt, og nå er også ny ytterdør på plass. Det krevde litt ekstra fant jeg ut, og med oktoberutfordringer på http://pinnekroken.blogspot.no/, fant jeg ut det måtte da gå ann å strikke noe høstpynt. Garn i ulike tykkelser ble kjøpt inn, jeg googlet litt, men fant ut at det beste var å prøve seg fram, og slik ble høstpynt til ytterdøra til! Mønsteret er nå å få kjøpt hos Jens Hoff Garn & Ide på Steinkjer, og de har en modell av høstpynten utstilt!

Først var det å strikke det som er selve greina, og plassering av kvistene som skulle på senere.En hel del lader måtte også strikkes. I ulike størrelser og fasonger, og de måtte også få "årer". Deretter fikk alt en runde i vaskemaskinen.

Her er pynten kommet opp på døra!


3 kommentarer

Pinnekroken

10.10.2012 kl.18:37

Så stilig! Artig idé og vel gjennomført.

Takk for bidraget til Pinnekrokens høstutfordring!

Hilsen Eirin :)

-Pinnekroken-

Eirin

11.10.2012 kl.13:07

Jeg har lagt deg inn i bloggrullen på Pinnekroken, men av en eller annen grunn kommer ikke bloggen din opp som bilde, bare som lenke. Skal prøve å finne ut hvorfor og om jeg får fikset det :)

Eirin

Fruen

11.10.2012 kl.21:06

Denne kransen er bare heeelt nydelig! Du er kjempeflink, og jeg kjenner at jeg blir veldig inspirert. Skal tro hvordan den hadde blitt i "vinterdrakt" med stjerner, hjerter og snøkrystaller i hvitt og sølv... Hmmm... Tror sannelig jeg fikk et nytt prosjekt på strikkelista mi der gitt...

Tusen takk fro at du deler dine ideer! Gleder meg til å følge deg og dine kreative krumspring på bloggen. Riktig god helg!

Skriv en ny kommentar

hits