Julepost

Da er tiden inne for å sende og motta julepost, og jeg fant ut at det var på tide med en ny "postkasse" til julekort o.l. Hos Sandnesgarn fant jeg et fint mønster på tovede, doble hjerter (http://www.sandnesgarn.no/gratis-oppskrifter/jul/8a378c0f-8355-4546-a34f-5e4bb7815c1c/1), og det skulle strikkes i Fritidsgarn. I garnlageret fant jeg noen nøster med rødt, og satte i gang. Det første strikket jeg etter oppskriften, men fant ut det ble litt for lite til å romme noe særlig, så dermed var det bare å strikke ett til, og da forstørret jeg alt. Deretter strikket jeg ett hjerte til i Tove-garn, og det strikket jeg etter mønsteret. Sydde det hvite hjertet på den ene siden av det røde, heklet på en fastmastekant for å gjøre det hele litt mer stødig, og tovet det hele.

Her følger noen bilder av prosessen:

 

Nærbilde, og jeg er fornøyd med resultatet:

 

 

Melder på dette hjertet i Pinnekroken (http://pinnekroken.blogspot.no/2012/12/desemberutfordring-stemning.html) sin desemberutfordring: Stemning.

2 kommentarer

Eirin

18.12.2012 kl.13:20

Så flott det ble. Enkelt, rent og fint <3

Takk for bidraget til Pinnekrokens Stemningsutfordring!

Hilsen Eirin

-Pinnekroken-

Fruen

28.12.2012 kl.19:47

Kjempekoselig kortholder du har laget! Har strikket noen av disse hjertene selv, og de er nyyydelige. Fant du oppskriften på englevottene forresten? Jeg holder på med vott nr. 2, og er nok riimelig forelsket ja. Blir perfekt tykkelse når de strikkes i Daletta - akkurat som du sa ;o)

Ønsker deg ei finfin romjul og gleder meg til å følge dine kreative krumspring i 2013.

Skriv en ny kommentar

hits