Oppdatering

Du verden så lenge siden jeg la ut noe her på bloggen! Det har blitt en del snakk om blogg her på kurbadet (Meråker kurbad), så da får jeg vel oppdatere litt med bilder av noe av det jeg har strikket det siste 1,5 året.

Det blir mye restegarn (Fritidsgarn), og dermed sjatterte sitteunderlag. Bilde tatt før toving.Sigrid bladde i permen min med mønster fra 90-tallet, og valget falt på denne kofta. Strikket i Freestyle.

Barbie-klær er fortsatt populært, både til små og store dukker. En del blir gaver til Sigrids venninner.Et enkelt skjørt sto på ønskelista til Sigrid, og da ble det dette. Mønster fra Sandnesgarn, og strikket i Duo før det gikk ut av sortimentet.

Hjallisluer og Kari Traa-luer er populært!


En søt liten tantegutt er veldig glad i griser, og da måtte jo tante strikke en!


Mer restegarns-strikk! Her den populære "femtimmarsrollen" fra Järbos blogg.Har da strikket bolero til meg selv, Kaptein Sabeltann-genser til en tantegutt, flere par med tova votter til ungene, noen flere sitteunderlag og forskjellige småplagg som er gitt bort. Å gjenoppta bloggen gjør kanskje at jeg tar flere bilder av det jeg lager. Morsomt å dokumentere hva jeg lager!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits